Pravljično rešetanje

Oddaja
Anonymous
17. 11. 2012 - 20.00

Junija 2012 je bila na ljubljanskem Radiu Študent posneta in predvajana zadnja oddaja Za 2 groša fantazije. Groševci smo tam delovali neprekinjeno od leta 2002. Z užitkom smo brskali po domači in tuji zakladnici ljudskega izročila, pripravljali oddajo na radiu, obenem pa prirejali pripovedovalsko-glasbene dogodke, ki so pomembno pripomogli k popularizaciji umetnosti pripovedovanja pri nas.

 

Po desetih letih delovanja zapiramo vrata in to v velikem slogu: na zadnjem uradnem Pravljičnem ReŠetanju, na katerega so vabljeni vsi pripovedovalci in glasbeniki, ki so se kdaj zvrstili v naših vrstah, vsak s po eno zgodbo. Odzvalo se jih je lepo število, njihova imena poznamo, kaj bodo pripovedovali in v kakšnem vrstnem redu, tega pa ne ve nihče: program se bo oblikoval sproti, glede na trenutni navdih in voljo pripovedovalcev ter publike.

 

Kjer se je vse skupaj začelo, naj se tudi konča. Prav je, da se ekipa od svojih fenov poslovi v svojem najljubšem placu, zatorej toplo vabljeni na dolgo noč zgodb in muzike v Klub Gromka v soboto, 17. 11. 2012 ob 20.00.

 

Za plesa željne poslušalce bo po pripovedovalskem maratonu poskrbela DJ Skabina, vsi tisti, ki se dogodka ne boste mogli udeležiti v živo, pa lahko del dogajanja med 20. in 22. uro. ujamete v neposrednem prenosu na valovih Radia Študent (89,3 mHZ ali www.radiostudent.si).

 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness