Desant RTV na RŠ

Oddaja
urbanija

V času, ko so mediji polni vesti o dogajanju znotraj uredništva informativnega programa Televizije Slovenija, smo dejstva in špekulacije razčiščevali v Odprtem političnem terminu. Desant na RŠ so izvedli Mitja Prek, turnusni urednik informativnega programa na prvem programu Televizije Slovenija, novi direktor Televizije Slovenija Uroš Urbanija in novinar Multimedijskega centra RTV Slovenija Boris Vasev.

facebook twitter rss

Prazen radio ne stoji pokonci! Podpri RŠ in omogoči produkcijo alternativnih, kritičnih in neodvisnih vsebin.

Prikaži Komentarje

Komentarji

pa ma jaja, da se odzove na to vabilo, je pa tudi totalno sluzav. kar me čudi je, da mu druga gosta nista bolj metala nazaj njegovih argumentov, ker njegove trditve še najbolj diskreditirajo njega. Vasev je to malo počel, ampak bi šlo še več, medtem ko Prek ni imel nobene prezence.

morali bi povabiti tudi Maria Galuniča

Vse dokler bodo novinarji v kontrapoziciji svojim nadrejenim oz. nasprotnikom stali takole nepripravljeni, brez poznavanja zakonskih postulatov (kot jih očitno na pamet pozna g. Urbanija in denimo ŠOU falanga), se bodo lahko, tako kot v tem primeru in tudi primeru Radia Študent sklicevali zgolj na etične oziroma moralne nepravilnosti in ne na zakonske.

Preberite že zakone, ki se vas tičejo in nehajte pustit superpozicijam, da vas odbijajo že na prvi bojni liniji - poznavanja zakonodaje. Tako boste v svoji borbi vselej izpadli kot tisti, ki mora odgovarjati na poteze superpozicij.

Se strinjam z Retardinjom. Naštudirat ustrezne zakone je res osnova, ki onemogoči vso nadaljnjo debato, če je ni.

upanje je da odnosi odnosi odnosi profesionalnost profesionalnost predanost predanost

detajlna analiza = št. prispevkov v urah

Ali gospod Urbanija trdi, da bi odstranitev trditve, ki temelji na govoricah in ne dejstvih, iz prispevka v utripu, veljala za cenzuro? Kako je lahko upoštevanje standarda, da etriraš samo preverjeno resnične informacije, cenzura??

Boris Vasev, hvala in bravo!

dej tov. vasev, mal se kontroliraj!! primitivizem, sovraštvo, nestrpnost....seva!!!

v enem tednu niste sproduciral ničesar, da nadomesti to sramoto za vse udeležene na prvem mestu u.i.?

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.