Trugoy the Dove, Plug 2, Dave + De La Soul tribute.

Oddaja
Tru
16. 2. 2023 - 20.00

Nenadejana specialka ob presenetljivi smrti enega največjih pozitivcev in intelektualcev v svetu hiphopa Davida Juda Jolicoeurja, bolj znanega kot Trugoy the Dove, Plug 2 ali preprosto Dave, člana najbolj unikatnega raperskega trojca vseh časov De La Soul, bo ponudili potep po liku in delu čislanega trojca bratovščine De La. 

Novica, ki je za vikend "sesula" raperske geeke, poznavalce in bežne poslušalce in spremenila "raperski" Twitter v obujanje spominov in širokoustenje vseh mogočih, kdo ima o Trugoyu (narobe obrnjenem Jogurtu) za povedati najlepše in najbolj pozitivne besede. To je ena od tistih smrti, ki jih ne pričakuješ in te posekajo tudi na osebni ravni. Trugoy je eden tistih redkih raperskih likov, ki so ga imeli vsi radi, tisti raper in producent, ki je iz Posdnousa naredil še boljšega raperja in ki je bil vedno človek detajlov in pozitivnih misli. De La Soul so bili seveda najbolj svojstven in stilsko oblikovan raperski trojec, ki je še kako rušil raperske norme pa tudi marsikatero stvar, ki jo je sam postavil. Raperski svet brez De La Soulov, najkonsistentnejših raperskih izvajalcev vseh časov, si je skorajda nemogoče predstavljati. Zaradi vsega tega in še ogromno drugih stvari bo tokratna Rhyme Kickerz specialka v celoti posvečenu Trugoyu oz. De La Soul. 
 

facebook twitter rss

Prazen radio ne stoji pokonci! Podpri RŠ in omogoči produkcijo alternativnih, kritičnih in neodvisnih vsebin.

Prikaži Komentarje

Komentarji

Kakšne štorije, kakšni detajli, prav oponašal unga djuda iz Fine Young Cannibals 😂, naj si vsak pridazeva živeti tako, da na koncu dobi tak in memoriam od Jize

Millie Pulled a Pistol on Santa je še vedno eden najhujših (tako ali drugače) storytellingov.

De La relavantnost se je pokazala na Rock Co.Kane Flow, vsi odbijejo, beat nor, najave ...

Millie Pulled a Pistol on Santa je še vedno eden najhujših (tako ali drugače) storytellingov.

De La relavantnost se je pokazala na Rock Co.Kane Flow, vsi odbijejo, beat nor, najave ...

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness