Timo Chinala

Oddaja
13. 3. 2015 - 23.00

Nekoliko umaknjen od centralizirane domače klubske scene prekmurski producent že vrsto let pridno ustvarja cel spekter elektronike, ki odmeva predvsem v tujini – od zmage na natečaju Richieja Hawtina do mixa v podcastih Throwing Snow. Timo Chinala nosi melodične starošolske vplive vidno na rokavu in z umérjeno kombinacijo prebrisanih produkcijskih tehnik vedno pričara navdušenje tako v naslonjaču kakor tudi na plesišču. V kratkem na Založbi Radia Študent (ZARŠ) na kompilaciji Ctrl N izide tudi njegov komad Waterworld, ki ga lahko prednaročite tukaj.

Nocoj, ob 23. uri torej preverite neprekosljivo gladko selekcijo s prekmurskih ravnic ;) 

Avtorji: 
Institucije: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

ninja chinala! komaj čakamo tole seanso :)

fajn Nika! upam, da vam paše ta slow tempo:)
Dino: tnx za lepe besede:)

seveda nam! oh, Archie Pelago ;) vup, še malo pa bo Tresk!

hud mix, v primezu sem ze od 50. minute dalje (btw, kaj je to zaen komad?). pa 01:38:00, se mi slisi kot kak tvoj komad! a se lahko nadejamo polnega tracklista? :)

Paše na nedeljo!

Hvala Nika, hvala Vid, hvala Dino. :)

Za komade: @50min Ø [Phase] - Perplexed (Rødhåd's Extended Mix), 1:38 je Stimming - The Origin (ni mi glih njegov najboljši komad ampak idealno paše v mix, njegov najboljši mi je November Morning (masterpiece.. od katerega je moj edit tud v mixu. (obstaja tudi brandenburška orkester verzija.. moj edit ma vsega mal).

glede trackliste: že pred časom sem se odločil, da ne bom več zraven mixov dajal trackliste(long story), če pa bo kdo vprašal v komentih (ali na souncloudu v prihodnosti, kjer bom uploadal še malo spremenjen mix) pa mu bom z veseljem povedal kateri komad je :)

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness