Tretji del radijskega stripa Alboquerque

Oddaja

Društvo cinikokonov predstavlja tretji del donaldtrumovskega stripa Alboquerque.

Iz bolnišnice Genetic transformation so izpustili prvih sto modificiranih Mehičanov v Ameriški zvezni državi Nova Mehika. Dva od njih sta hodila po mestu ALboquerqe in srečala tri afroameričane. Eden izmed slednjih je takoj dejal: ali so to neki white power policisti, ki nad nami izvajajo nasilje ter nas brutalno pobijajao in malverzirajo z našo voljo?

Z bakterijo gentrific modeficiran Mehičan iz bolnice Geneteic Trasformation ni nič dejal, zgolj brutalno jih je napadel.

Afroameričani, so za časa maltretiranja kričali: Ku klux klan, pizda vam materina rasistična, zelo rasistična! Pustite nas na miru, policijska gamat. Stran z tiranijo.

Zvezni šerif nove Mehike Joe Boe, sicer po poreklu iz Sevnice ter bratranec od Melanie Trumph, torej žene predsednika ZDA leta 2017 in Transfer sta iz avtomobila opazovala sceno. Joe Boe je dejal: kar dobro so jih potamanili tele hispanosi. Kako agresivno so šli na njih, kaj takšnega nisem opazil nikoli od svojih belskih kolegov v dolgi policijski karieri!

Transfer je odpil požirek Bourbona ter si prižgal cigareto, nato pa je Joe Bou-u rekel: nedolžne in neškodljive scene. Mislim glede pojavnosti in fenomenologije nasilja, ki sva jo spremljala skozi okno avtomobila. Stvar očitno deluje. Dobre genetike in biologe imamo. Greva sedaj do lokala Distorzija. Tam so tri mulatke, ki so pribežale čez mehiško mejo. Čez luknjo v zidu smo jih spustili tretji večer, medtem ko so takrat obmejni policisti ustrelili zgolj deset Mehičanov. Ker so mulatke, jih nismo s tovornjaki odpeljali v bolnico Genetic Transformation kot mehiške begunke in begunce!

Aktualno-politične oznake: 
Kraj dogajanja: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

ka s hoto s tem povedat?

Nič posebenga nisem hotel povedati. Post-noir stil oziroma forma.

Kuk s dal? Trampa pa pust na mir. A je jasno?

Trump financira to radijsko igro. Vsaka reklama, tudi če slaba, je dobra. Šala, ki ni več šala.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.