Alarma v.003

Oddaja
5. 5. 2016 - 23.59
 / Alarma

Tretja Alarma.

 

Antwood
Cardi B
GRRL
MHD
Ikonika
Dollar Bin & Nadia Rose
Alfred English
Lyrica Anderson
Walton
Okzharp & Samrai
Cadenza & SYV
Utah?
DJ Tiga
Broken Haze
DJ Sliink
AceMula & C-Him
Lil Uzi Vert
Skepta
Myth
Impey
Ty Dolla $ign & Young Jeezy

Celestial Trax
Santa Muerte
Toxe
Alex Compton
Rizzla
Albyy The Producer
DJ Irresistible & Based Prince
DJ K Deucez & DJ Bake
Commune
Rambow
Young Luxenberg
PNL
Fabolous
Neana
Secundus
Sepalcure
Dawn Richard
Kelela

 

"The weapon's bullpup configuration gives the maximum barrel length (81 cm) while maintaining a compact profile overall. The weapon is constructed from a duratel frame covered by an titanium-aluminide casing. The rifle's stock is fully adjustable to the individual scout sniper. A folding bipod is mounted above the barrel, which is free-floating and contained within a protective shroud and receiver housing. An optional flash suppressor or muzzle break can also be fitted. The rifle is fed from a 15-round magazine located behind the thumbhole grip."

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

vi.
nefuturisti.
40-letniki.
*_*
sarcasm ofc

Sama sem mnenja da je ta oddaja odlične kvalitete z jagodnim izborom komadov, kar pa mi je najbolj pri srcu je njun neusa

dildo, se strinjam ;)

pač lahk se slepite al pa kej, sam procent žensk, ki majo dejansko premalo mleka je ful nizek. Problem je, da se pičkam ne da dojit in dodajajo dvakrat na dan formulo, pol kdaj 'pozabjo' in je otrok cel dan na formuli, vmes se produkcija valda zmanjša in je konc. Moja sestrična recimo dejansko ni mogla dojit, ker je bla ful časa v bolnici po obeh porodih in so oba navlekl na flaško. Ženska je vseen mirno pumpala z ročno črpalko 12 mescov za oba. NIč formule, nobenih problemov s produkcijo. Eni se morte mal zamislt in se pač sprijaznt, da ni problem v produkciji mleka, ampak v samih ženskah, ki se jim pač ne da.

Ljubi in delaj, kar hočes.

js bi cestitu liverpoolu za uvrstitev v finale lige EVROPA

nehite spemat. kul muska je

Jaz imam dva Vostoka. Eno Amphibio in enega novega Komandirja. Amphibia je dejansko narejena tako, da jo lahko vržeš v marianski jarek, pa potem vprašaš delfina tam na kilometru koliko je ura. Za tuširanje bo zadostovala :worship: . Kvaliteta izdelave je ok, kovinski pašček je za v smeti in če kupuješ novo predlagam, da pogledaš za tako verzijo, ki ima gumi pašček ali pa nato. Sam sem jemal pri Zenitarju bezele in je ok tip, se takoj javi, če te kaj zanima. Pride pa zadeva v roku 14 dni do 3 tednov. Aja, pa odvisno od sreče, je to kako točna bo ura. Recimo moja Amphibia je prehitra tam za minuto na 3 dni, Komandir je pa cel zbezlan in je prehiter že minuto na dan. Ampak za drva sekat, pa za v bazen se metat in gnoj štamfat je ni boljše ure.

nehite spermat. kul muska je.

Ta glazba mi je všeč vsekakor mislim da je primerna za kakšno zabavo ali pa popoldansko in večerno druženje z družino in prijatelji. Fantje dobra glasba, lep izbor, svaka čast!
LP iz Koroške.

menim, da je Yung Jeezy eden najbolj podcenjenih rap izvajalcev. Hvala, ker sta slovenskemu poslušalstvu predstavila tega izjemnega atlantskega raperja in "trap zvezdo".

Le tako naprej!

Avtorema svetujem da večkrat posežeta po mikrofonu. Ne sramujta se ga preveč ;) . Drugače pa pohvale za fino glasbo. Takih skladb pri nas ne slišiš prav pogosto, še posebaj pa ne na radiu. Jaz sem zelo užival!

AMFIBIJA

Specializirana športna trgovina za športe v naravi, na kopnem in vodi. Ponujamo širok izbor tekaške, pohodniške opreme, opreme za vodne športe (potovalno kajakaštvo, SUP-anje, windsurfing in kiteboarding) ter pripomočke za kampiranje.

Morš mal presekat drugače je zna bit dolgčas... Ko poslušam kdaj to zunaj, mi ni dolgčas, sami doma na radiju pa bi mi bila muka. Saj mogoče pa dobiš na intrnetu kej uporabnga - ni nujn, da je vse tk slabo. Sam tko na radiju študent pa je fajn pa čas hitro mine. Sej drgač jst tte muske ne poslušam tok, sam bl za rock pa metal, sam vsen vidm, da znata poba zažigat tole ohoho kr tkle dalje še kdaj. Zdej vem le to, da naj bi bila zadeva bol z basi, ker si res ne želim poslušat kakega cvijenja in škripanja. Mi lahko svetujete kaj podobnega? Bolj pa se nagibam k žagajnu kitare pa basa, ampak mogoče bi mi bilo tole bojš?? Drugac pa kar se Jeezyja tiče on je eden redkih starejših izvajalcev, ki so meni sploh všeč, ker zgleda tak pametno,da brezveze, še v enih dveh komadih sem ga poslušal, in čeprav sta bla brezvezna je bil on nadvse odličen.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness