Je ministrstvo za zdravje na strani zmanjševanja škode?

Oddaja
13. 3. 2016 - 12.00

V Drogeriji gostimo Klemna Novšaka in Bojana Stepančiča iz Združenja vejperjev Slovenije ter pulmologa Negoša Šegoto. Druženje med navdušenimi vejperji ni novost, že dlje časa si izmenjuje informacije na različnih spletnih forumih, nedavno pa so se odločili za ustanovitev formalnega združenja katerega kratkoročni cilj je nasprotovanje predlogu Zakona o omejevanju uporabe tobačnih izdelkov, o katerem ta čas poteka javna razprava. O vejpanju, ministrstvih in zakonskih predlogih v posnetku oddaje.  

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Hitreje vzkipijo in imajo raje tveganje
Strastni igralci računalniških iger se bolj kot njihovi sošolci vključujejo v razburljive dogodke in so bolj nagnjeni k uživanju v tveganih dejavnostih, bolj uživajo, ko nadlegujejo druge ljudi, hitreje izgubijo nadzor, ko se razjezijo, in pogosteje ne delajo domačih nalog, še ugotavljajo na NIJZ-ju.

Kognitivna znanost - Gledališče - tehnika psihodrame po Morenu - Jung

hvala.
juhu.

pripravljam fotografsko razstavo Tamilci in gensko spremenjen beli bombaž, bomo naredili razstavo v Atenah in morda potem še kje v SLO. te povabim, če te bo zanimalo...

najavljena drogerija danes opoldne. to je že kot sunrise africa. če se nikomur ne da oddaje delat, je ne napovedujte na strani.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness