Feministični pregled leta 2016

Oddaja

V januarski ediciji Sektorja Ž pregledujemo in komentiramo preteklo leto. Tokrat se osredotočamo predvsem na pozitivne dogodke in pobude ter se z njimi opogumljamo za leto 2017. Predloge zbiramo tudi s strani vas, poslušalke_ci, zato nam lahko pustite komentar pod napovedjo, na naši Facebook stran ali nas pokličete v živo v soboto ob 12h na 01/242-88-00!

Premierno predstavljamo tudi novo rubriko “Feministične strategije preživetja”. V vsaki oddaji bomo poklicale za nasvet tiste, ki so dejavne_i na feminističnem področju, da z nami delijo svoje izkušnje in delovne verzije  receptov za preživetje - in življenje - v sodobnem patriarhalnem svetu.

Januarsko edicijo Sektorja Ž pripravljamo Klara O., Mirna B., Tea H. in Teja O.

Kolažiranje fotke sta pripravili Tea H. in Teja Reba.

Prispevek Tee Hvala je nastal med bivanjem v berlinski umetniški rezidenci Ministrstva za kulturo.

*******

The January edition of Sektor Ž (Sector F) reviews and comments on the year 2016. We are going to focus on positive feminist events and initiatives that can encourage us in 2017. We want to know who or what inspired you too. You can let us know your proposals by commenting below, sending a note to our Facebook page or calling us live on Saturday at 12h on phone nr. +386 1 242 88 00. 

We are also introducing a new section, called Feminist Survival Strategies. In each show, we are going to contact a feminist and ask her_him to share her_his experience and recipe (in the making) about how to survive - and live - in the world of today’s’ world.

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Gdaj bo posnetek?

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.