Znanost na radiu(študent) in širše

Mnenje, kolumna ali komentar
28. 4. 2017 - 12.00

 

Tokratno javno pismo Znanstvena redakcija posveča poročanju o znanosti v medijih. Ker tudi sami delujemo kot neodvisna radijska redakcija, ki se posveča vsem temam povezanim z znanostjo, namenjamo javno pismo še posebej sami sebi, torej Znanstveni redakciji Radia Študent, kot tudi vsem bralkam in bralcem, poslušalkam in poslušalcem, ki spremljajo znanstvene novice.

V javnem pismu želimo formulirati mnenje o tem, kakšen je pomen poročanja o znanosti, znanstvene ozaveščenosti in izobrazbe v družbi. Hkrati poskušamo razjasniti, v katere pasti se lahko zaplete nekritično znanstveno poročanje in kako se lahko le tem izognemo.

V petek ob 12.00 bomo sprejemali vsa mnenja, pohvale, ideje in kritike v zvezi z znanstveno redakcijo radia študent in poročanjem o znanosti na splošno. Zato vabimo vse poslušalce in poslušalke, da se pridružijo pri soustvarjanju javnega pisma.

Mnenja, ideje, kritike in predloge sprejemamo v eter na telefonski številki 01-24-28-800 ali 01-24-28-801

Avtorji: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

ja no to je res super, ampak jaz nimam telefona, da bi klical. pa tudi, raje se vsedem in vam kaj dopišem, da potem lahko vsi reflektiramo, tako tisti ki pišete kot tisti ki poslušamo in beremo.
sej vem da ste mladi in zeleni, ampak poglejte treba se bo malce razširit, odpret uhlje tudi do ljudi, ki so že starejši in imajo malce bolj pronicljiv vpogled v znanost. zato vam ne bi škodilo na primer začeti z vprašanjem, kakšni so pogoji rekrutacije v znanstveno redakcijo RŠ-a, že to vam lahko odpre neka vprašanja. meni se na primer to prvo posveti.

Radio Študent predstavlja dogmatično znanost!

Ja ja ja, o tem čivkajo že vrabčki.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness