3. vstajniška skupščina

3. vstajniška skupščina

Aktualno-politična novica

Multituda je spregovorila. Prisluhnite glasovom 3. vstajniške skupščine.

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Neposredna demokracija+stranka=
http://www.facebook.com/SlovenijaNeposredno

Tudi oboje skupaj je možno!
S tem se odpravi največje hibe obeh idej!

Če ste predvajal večino posnetkov všečnih posnetkov, manjkajo še nekatera druga mnenja in predlogi, pa jih na posnetku niste predvajali, med ostalim da je nujen tudi upor zoper pravniško (sodno) vejo oblasti, ki pa "drži štango" aktualni oblasti. Saj izvršna in sodna veja "oblasti" jemlje pridobljene pravice, tepta človeško dostojanstvo in ustvarja množico bodočih brezdomcev.

Zanima me ali ste tudi vi podvrženi politični cenzuri, kot je to slučaj z večino spletnih časopisov in informativnih strani. Zato tudi ne objavljate takšnih komentarjev, če je to res potem je Vstaja obsojena na par protestov, potem bote pa vsi podvili repe in tiho sedli v kot in čakali packe s strani politične diktatorske oblasti.

Predvajal smo vse govornike, ki so govoril v prvi uri, razen mislim enega ki se je slabo slisal, poleg tega vseskozi imamo odprte telefone za klice poslusalcev, o kaksni cenzuri ti govoris, cenzuriramo samo sovrazni govor, neumnost, dolgcas in zavajajoce informacije kot je ta tvoj komentar.

KO SMO MI PISALI! "ČE" SO ONI GOVORILI! "KO" SEDAJ MI PIŠEMO! "KO" ONI PA GOVORIJO! "ČE! BOMO, BI, BO,...Pravijo, da naš pogovorni jezik ni uredu. Da jezik, katerega večina piše ni primeren. Hočejo, da pišemo jezik intelektualcev. V glavnem hočejo, da pišemo kot esejisti, publicisti ali kritiki, v glavnem humanističnega profila, ki svoja kritična stališča v zvezi z družbenimi in političnimi problemi izrekamo kot udeleženci debate in govorniki v množičnih medijih in tisku.TA JEZIK POLITIKI NI ZA LJUDSTVO, AMPAK ZA ZNANSTVENIKE, UNIVERZITETNE, AKADEMSKE SLUŽBE, ALI KROGE, KI SE UDEJSTVUJEJO V JAVNIH RAZPRAVAH!!!MALO IZOBRAZBE MOJE LJUDSTVO ZA SEDANJO POLITIKO. VEMO, DA JE TA KUPOVALA IZOBRAZBO; "Politika in intelektualci se povezujejo, ampak da odgovornost za svoje ideje, četudi jih zagovarja politika, prevzame intelektualec. Splošna razlika med akademskimi in javnimi intelektualci ta, da prvi razpravljajo v okviru svojega strokovnega področja, med tem, ko javni intelektualci pri reševanju družbenih pojmov splošne ideje.Po socijologu Furedi, je ta dejal, da intelektualci niso opredeljeni vskladu stem, kar počnejo, temveč glede na način, kako to deluje, kako sami sebe vidijo in glede na vrednote, ki jih podpirajo.JAVNIH INTELEKTUALCEV NE SMEMO ZAMENJEVATI Z AKADEMSKIMI STROKOVNIMI, KI OBVLADUJEJO VSAK SVOJE PODROČJE!!!JAVNI INTELEKTUALCI SE POGOSTO POJAVLJAJO V MNOŻIČNIH MEDIJIH IN TISKU IN SE IZRAŽAJO NA NAČIN, KI JE DOSTOPEN JAVNOSTI.STE ME SEDAJ POLITIKI RAZUMELI IN TO TUDI RAZUMETE, SPREMEMBA POLITIČNE ELITE, TOTALNO!!!Ljudstvo opravičujem se, ker sem moral pisati jezik, ki ga bodo razumeli. A jim to ne da pravico, da nebi pisal pogovornega jezika, ker glede na njihove moralne in etične vrednote, ki jih sedanja politika ima, MI TO DAJE VSO PRAVICO, DA PIŠEM, KOT HOČEM, PRAV TAKO VSEM VAM IN NIHČE, DA SI NI UPAL DRZNIT IN ŽALITI SLOVENSKEGA LJUDSTVA!!! NAROD SI BO SODBO PISAL SAM!!!

Jao, gospod Dominko, saj vendar obstaja celo magnetogram, ki so ga naredili marljivi organizatorji. Morda pa vaš govor enostavno ni bil tako pomemben, da bi ga prenašali vsi mediji? Ne morem trditi za druge, zame vsekakor ni bil.
Tone Vrhovnik Straka

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness