FLUKSUZ 7. DEL

Oddaja

Društvo cinikov ali pa kinikov predstavlja družinsko-radijski strip Fluksuz. Leto 2023, januar.

Ustaški homoseksualci so v okviru akcije iskanja izvora homoseksualnosti zaradi družinskega zakonika ugrabili vesoljsko ladjo ruske vesoljske agencije na Marsu in se odpravili proti Sloveniji. Vendar so ob prihodu v atmosfero doživeli kolaps vesoljske ladje.

Pavelić je dejal: kam bomo zgrmeli, upam, da preživimo, če pa že ne, pa vsaj naredimo pizdarijo.

Drugi ustaški buzić je odgovoril: ni več šans, da preživimo, usmeril jo bom v world trade center v Bežigradu!

Po razsutju WTC-ja so zbudili Klikerja.

Ta je dejal: če so se te ustaški buzići zaleteli tja, so nam naredili uslugo. Čeprav so mislili drugače. To nam bo omogočilo, da se v okviru družinskega zakonika, zaradi česar so te ustaški buziči sploh prišli na Zemljo iz Marsa, še bolj znebimo trojke. Kaj pravi Pezdir o profatibilnosti.

Nuna Luna je rekla: hvala bogu, da me ne morejo več ugrabiti in posiliti po podčlenu družinskega zakonika K-253. Kar se tiče prostitucije z nunami v samostanih, Pezdir in Mrkaič pravita, da smo doslej zaslužili 20 milijonov evrov!

Prišla sta še Fluksuz in Heydrich. Slednji je dejal: dobro, nakažite vsakemu od teh dveh ekonomistov 10.000 evrov za dobre ekonomske predikcije podčlena nunskega K-251 družinskega zakonika.

Kliker je odvrnil: in ne jih dati pod davčno olajšavo kot je bil primer to pri Virantu in njegovih genialnih zaslužkih preko avtorskih pogodb.  Te nune sploh ne smejo imeti avtorskih pogodb, ampak mora iti vse direktno v proračun, saj delajo za njihov honorar brezplačno in v imenu svete trojice.

Fluksuz je nadaljeval: in ne zapreti teh libertinov, saj so koristni za družinski zakonik. Čeprav bi nam libertin De Sade še bolj koristil, a ga na žalost ni več.

Pojavil se je starogrški filozof Diogen: Najlepše kurtioze sicer niso v samostanih, zato bi svetoval, da sprejmete še dodaten podčlen.

Kliker je vprašal: kakšen podčlen družinskega zakonika pa predlagate, Diogen?

Odvrnil je: recimo, v starih Atenah, ko še ni bilo vonja po trojki, je bil simbol lepote in navdih kiparjev kreposten mladenič. Pri temu ne gre za homoseksualnost, ampak zgolj za odnos med učiteljem in učencem, tako da ni v nasprotju z vašo doktrino. Legalizirajte tudi to s podčlenom družinskega zakonika K-263 in vprašajte Pezdirja in Mrkaiča, koliko bi to prispevalo k proračunu.

Kliker je rekel: ni slaba ideja, zagotovo bi dobili še nekaj milijonov evrov. Samo zapisati bo potrebno v družinski zakonik, da gre za eksplicitno biseksualnost in ne za homoseksualnost.

Nuna Luna je dejala: o moj ljubi bog in Diogen na nebesih, ostanita gdje i jesta.

Heyrdich je rekel: dobro, torej se bomo šli še naprej malo socialističnega in proračunskega realizma. To mi je tudi všeč, saj se bomo z temi podčleni družinskega zakonika izognili trojki in demografskim problemom!

Konec 7. dela radijskega stripa Fluksuz, v naslednjem pa bodo implementirali podčlen K-263 družinskega zakonika in v proračun spravili dodatnih 20 milijonov evrov. Čez eden teden, na valovih Radia Študent. 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Posnetek bo kmalu težave z nalaganjem.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.