ISIS 8. DEL

ISIS 8. DEL

Oddaja

Društvo cinikov predstavlja radijski strip ISIS, osmi del.

Na podmornice pri andaluzijski obali so borci Islamske države nalagali drugo pošiljko heroina za Alžirijo, ki pa bo samo krinka za osvojitev te države, ki ji je sicer prijalo dejstvo, da je tudi Francija postala del Kalifata in da so pred osvojitvijo Španije likvidirali nekatere novinarje in karikaturiste v Parizu. Kalif black devil je preko cybercaliphata ukazal vsem borcem: okoli roke boste nosili trak, na katerem bo pisalo – vsi mi smo kalif black devil -, ali pa boste pogubljeni z levimi liberalci!

Nato so bili v bunkerju blizu Granade, saj so letala Združenih držav Amerike in Velike Britanije izvedle nekaj napadov na Granado in Madrid. Vendar so borci naredili živi ščit iz ljudi   in so bili napadi omejeni. (zvok letalskih bomb) Ubili so pet borcev in 10 civilistov. Tukaj pač ni bilo Pešmerge, da bi poleg letalskih napadov izvajali kopensko ofenzivo. Tretja žena od kalifa Z-mija, je oblečena v pajkice poklicala pripadnika skupine Boko Haram k sebi: do kam so prišli vaši v Nigru, slišala sem, da dobro napredujejo, saj mora biti naš napad na Alžirijo iz severa in juga časovno usklajen.

Borec Boko Harama je gledajoč njene razgaljene noge odvrnil: Predvčerajšnjem smo vdrli v Niger, še prej pa zravnali mesto Baga z zemljo. V Alžiriji imamo sicer kar nekaj privržencev.

Babajić je nadaljeval: vse te profane ustave severozahodnih Afriških držav bomo ukinili in jih priključili h Kalifatu.

 

Letalski napadi so med diskusijo prenehali in odšli so na prosto. Borec skupine Boko Haram je preko i-phona preverjal pozicijo njegove skupine v Nigru rekoč: še imamo nekaj časa, preden krenemo proti Alžiriji pod krinko dostave Heroina.

Preko strogo varovane in kodirane linije Cybercaliphate je Sartre, ki je upravljal Pariz pod Kalifatom, poklical Kalifa: ljudje v Parizu so se zbrali na shodu s pisali in pravijo, da jim nihče ne bo vzel svobode ter jih ustrahoval. Saj veš, da nosijo trakove z napisom "Je suis Charlie".

Kalif black devil: nič ne narediti, prečastiti Imam Sartre, borci islamske države s trakovi z napisom 'vsi smo mi Kalif Black devil' naj jih tako imenovano varujejo, da ne bi prišlo do incidentov proti kalifatu s strani pohodnikov. To je idealna priložnost za manjši eksistencialistični vzgojni eksperiment. Hitro so se te francoski kurci naveličali šeriatskega prava!

Kalif Black devil je prekinil linijo. Babajić pa je po njegovem navodilu pogledal predstavnika skupine Boko Haram: koliko so vaši že naučili tiste ugrabljene deklice v Parizu?

Borec: zelo veliko, več kot bi si lahko mislili, habibi!

Z-mija oziroma tretja žena je dejala: dokažite, prečastiti borci, da bom v nebesih za vas lahko slekla še pajkice!

Vzpostavili so cybercaliphate video-povezavo z borci v Parizu in jim dali navodila: deklici so oblekli razsvetljenska oblačila in ji podali v roke zelo velik svinčnik. Na telo so ji pripeli majhno kamero in mikro slušalko, preko katere ji bodo dajali zvočne napotke. Borci v Parizu so deklici dejali: preko cybercaliphate signala te bomo usmerjali po množici v Parizu in ti dali signal, kdaj moraš pritisniti rdeči gumb na svinčniku. Ko ga boš pritisnila, se bo svinčnik odprl in iz njega bodo začeli padati sladki bomboni. Habibi!

Deklica je odgovorila: jalla jalla, habibi!

Odšla je v množico. Kalif black devil v Granadi in borci v Parizu so spremljali pozicijo deklice preko njene kamere. Pripadnik skupine Boko Haram v Parizu jo je usmerjal v množici preko zvočnega signala. Borec v Granadi je Kalifu dejal: dve takšni akciji z deklicami smo že izvedli v Nigeriji na tržnicah in ne vidim razloga, zakaj ne bi uspelo tudi tukaj!

Ko je deklica prišla do Elizejskih poljan, je dobila ukaz iz stavbe v Parizu, da pritisne rdeči gumb na velikem svinčniku: Jalla Jalla, habibi – opozorilo soundviolence. (zvok pritiska na gumb in močna eksplozija).

Umrlo je več deset ljudi in množica je začela panično tekati sem ter tja, pri čemer je umrlo še nekaj ljudi. Zvečer so jih začeli pod Sartrom re-islamizirati s popisanimi trakovi: 'vsi mi smo kalifat', s čimer bodo spoznali bistvo fundamentalnega eksistencializma. Radikalne reforme kalifa.(stavek je odigran)

Medtem so v Bruslju in Washingtonu še vedno vztrajali zgolj pri zračnih napadih in pomočjo v obliki orožja Pešmergam v Iraku in Siriji. Enostavno se še ne morejo zaplesti v nov zemeljski konflikt. Pripadnik skupine Boko Haram v Granadi je preveril situacijo v Severni Afriki in dejal: kalif, prišli so čez Niger do juga Alžirije. Njihova vojska je večinoma na jugu države.

Z-mija in Babajić sta pogledala kalifa Black devila: sedaj je pravi, čas da krenejo podmornice iz Španije proti Alžiriji!

Krenili so z veliko floto, saj so imeli tudi podmornice, ki so jih zasegli Franciji in Španiji. Ko so prišli do Alžira, so izstopili iz podmornic. Pričakal jih je predstavnik vlade in nekaj alžirskih vojakov. Predstavnik vlade je sporočil: kot suniti smo se pripravljeni pridružiti kalifatu brez boja, saj so oblegani iz dveh strani.

Kalif je pristal na predlog, nato pa so jim Alžirski vojaki razložiti heroin iz podmornic. Konec 8. dela radijskega stripa ISIS. V naslednjem delu bo prišlo do manjšega spora med kalifom in vodjo skupine BOKO HARAM, ki se je priključila pod kalifat z ozemljem, ki ga je osvojila v severozahodni Afriki. Sporekla se bosta tudi glede tihotapljenja drog in pojma absolutistično islamsko razsvetljenstvo. 9. del radijskega stripa ISIS, naslednji petek na valovih Radia Študent!      

   

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness