Okusi Primorske

Oddaja

Tokrat smo obdelal vse dobrote v naših koncih. Frtajca, kobariški štruklji, frika, žlikrofi, pršut, šebreljski želodec, jota in še dosti drugih reči zaradi katerih so se nam cedile sline.

V glavnem, ne poslušat lačni! 

 

 

 

 

 

 

viri: 
Turizem na podeželju in mediteranska prehrana
Darovanje kolin in izražanje identitete v slovenski kmečki družbi
Okusi v objemu burje

Vir naslovne fotografije 

facebook twitter rss

Prazen radio ne stoji pokonci! Podpri RŠ in omogoči produkcijo alternativnih, kritičnih in neodvisnih vsebin.

Prikaži Komentarje

Komentarji

Fokača FTW. jst sm jo dvakrat delu, dvakrat uspešno zažgal vse kar sem gor nametal.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.