Osmi del radijskega stripa EZOA

Oddaja

Društvo cinikov predstavlja radijski gonzo strip Ekspedicija za zaraženje od alkoholizma oziroma EZOA: 8. del.

IQholičarka Ra-Bar-Bar-Ra se je odločila, da bo ubila dve muhi na en mah. Prvo glede Ben Dihura in drugo glede izbire novih kandidatov za instalacijo anti-alkoholnega intracerebralnega mikročipa Kortial. Zaradi tega je moral Ben Dihur na obisk k njej v pisarno. Usedel se je na stol in jo vprašal: čemu dolgujem to čast, da se v tej vročini celo v stari avstroogski beznici najde soba z klimo. Ali jo je namestil Medicare, prebral sem namreč v Delu in poslušal na Radiu Študent, da je postal solastnik zavoda EZOA v okviru nove zdravstvene reforme.

IQholičarka Ra-Bar-Bar-Ra je odgovorila z avtoriteto in šarmom hkrati: ni časa za takšne šale, čeprav moram reči, da niste daleč od resnice. Prešla bom na bistvo, da ne trativa časa drugim. Medicinski forenziki so našli sledi kokaina v sobi, kjer spite s sotrpini. In vemo tudi za Kočevca in njegovo tako imenovano nenamensko uporabo zdravil. Njegov urinski test je bil pozitiven, vaš pa negativen. Ne bom ugibala, zakaj in kako? Vem, da on misli, da mu je konzumiranje kokaina odredila psihiatrinja, saj ste ga tako prepričali, kot tudi sploh ne ve, kaj je kokain. Ne bom pa vas ovadila, saj to ne bi bilo dobro za vas!

Ben Dihur: zakaj ne, Ra-Bar-Bar-a? Ali imate kakšne demonske plane glede mene, saj sem tukaj prostovoljno, mar ne?... Več v stripu v petek zjutraj. 

Aktualno-politične oznake: 
Institucije: 
Kraj dogajanja: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Hudo! Smem vprašat kater komad uporabljate za intro/podlago?

LP!

Stanley Myers - Solitaire :)

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.