Vrnitev poldanskih 100 Decibelov

Oddaja

(na naslovici je izrezana del vedute Kranja na oljni sliki Antona Hayneja iz prve polovice 19. stoletja, ki jo hrani Narodni muzej Slovenije, uporabil pa jo je tudi Noč - ki je iz Kranja mimogrede - kot naslovnico svojega novega demota z naslovom "Demo IX")

*POSEBNO OBVESTILO*:
V okviru nove programske sheme Radia Študent, bo oddaja 100 Decibelov od pričetka leta 2017 na sporedu ob torkih ob 12:00 in ne več ob 20:00. V tem primeru se izjemno zahvaljujemo vsem tehnikom in tehnicam, ki so nam delali družbo ob torkovih večerih ter Branetu Škerjancu in Tegli, s katerima smo rade volje pokramljali o tem in onem dogajanju (študij sociologije, skrajni desničarji v metalu itd.). Kujemo torej pogled naprej in se - zopet - veselimo poldanskega oddajanja in dela z ekipami med 11:00 in 15:00. Jingle bo mogoče še neposodobljen.

V tokratnji časovno premeščeni oddaji 100 decibelov, ki pokriva dogajanje na domači sceni (ker je recimo škoda, da ne spremljamo dogajanja znotraj bivše juge), boste verjetno lahko slišali sledeče:

- nov demo aktualnega Klubskega Maratonca - Noč izdaja demo s številko 9,

- izpostavljamo izbor najbolj odmevnih albumov po izboru Glasbene redakcije Radia Študent (poleg omembe albumov z največ glasovi sodelavcev GR, bomo posvetili pozornost predvsem albumom med mesti 25 in 40)

- spletna založba Kamizdat je izdala dva albuma v roku 10 dni pred novim letom in naredili bomo intervjuje z obema:
          - Lifecutter (Domen Učakar) je izdal album z naslovom Safe Place,
          - Kikiriki (Nina Farič) je izdala album z naslovom Woodsinus,

- seveda ne bo umanjkal *****Koncertni zapovednik****** z izpostavljanjem dogajanja v klubovju znotraj meja republike Slovenije,

- lahko da pride še kak podatek vmes. Mogoče komentiramo še Kingstone, Modrijane in Jana Plestenjaka, kako so fino židano zapeli na nacionalki ravno za svečan novoletni !BONG!. Ali pa novoletni koncert filharmonikov, ki se nenazadnje ni uprizoril in Filharmonija 800 potencialnim obiskovalcem z vstopnico vrača denar.

Več v torek ob 12:00!

Institucije: 
Kraj dogajanja: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness