31. 1. 2024 – 23.00

Mini Sajo in da haus

Audio file
Vir: Lastni vir

*foto: Melisa Čehič

Na peto sredo v januarju se nam v studiu Radia Študent v oddaji Desadovnjak pridruži Erik Sajevic - Mini Sajo!!! Pogovarjali se bomo o domači glasbeni sceni, tuji glasbeni sceni, o glasbi, o sceni in še o čem.

Erika mi ni treba posebej predstavljati, je član zasedb Nefarious Vermin, CarlxJohnson in Green Crack. Poleg tega pa je še legenda v Kontejnrju.

"Bratska umazanija na kvadrat v Afterparty termin prihaja kakopak iz postojnskega Kontejnrja, kjer Mini in Giga Sajevic primitivizirata d-beat in starošolski death metal v neobdelanem, odvratnem pakiranju. Morbidna atmosfera za današnje čase, ko že pogrešamo lupljenje pirhov, jokanje ob ribanju hrena in zgago po orehovi potici, zagotovljena."

- Andrej Dujc

"Nefarious Vermin je bend bratov Sajevic, ki sta se na sceni zapisala predvsem z delovanjem v postojnskem klubu Kontejnr ter igranjem v bendih, kot so Morbid CreationZabojnikF.T.D.CarlXJohnson itd. Od naštetih bendov Nefarious Vermin najbolj spominja prav na Morbid Creation, a v precej primitivnejši, stripped down verziji."

- Ivan Cepanec

"Mladi gangsterji iz Los Postojnos špilajo hitro, nevarno in močno nasilno. V prihajajočem Aftepartyju studio Radia Študent prevzema groove street powerviolence zasedba CarlxJohnson."

- Klemen Kocijančič, Timotej Terglav in Jan Kopač

"Po smetčarodeju sta nastopila še dva izjemna benda, postojnski, z GTA navdahnjeni CarlxJohnson in mostarski bratje Crustalno Jasno, toda recenzent je kmalu po pričetku ruženja doživel astmatični napad, tako da lahko dejstvo, da zasedbi jemljeta sapo, znanstveno potrdimo."

- Klemen Seliškar

"Konec je ere, ko se džojnte opeva samo v glasbeni spremljavi, ki ne preseže šestdeset bpm-ov. Postojnčani namreč prisegajo, da se THC najbolje ojača ob zvoku, ki imitira puško AK-47."

- Julian Lavrič

"Te glasbene teroriste zanimajo prav najbolj nečloveške možnosti človeške izkušnje v svetu, zlasti degradacija v najsurovejše poživinjenje, kjer od krone stvarstva preostaneta le še zverinska gona nasilja in sle."

- Mirt Bezlaj

V glavnem, hudo bo, Mini Sajo je za nas in vas pripravil tud plejlisto! TUNE IN!

Plejlista:

1. Charles Bronson - Youth Attack!

2. Magrudergrind - Built To Blast

3. Spazz - Lets Fucking Go!!!!

4. Lupo MC - SAMO KREK

5. Pox - Sick

6. GEL - Dicey

7. Golpe - Teoria In Practica

8. iluvtora - nipanike

9. sprgrs - no me mires asi

10. Billiam - Fell In Love With A Monster

11. Culturist - Rise of the Warlock

12. Shitbrains - split w/ YxAxD

13. Failure - Scene Easter

14. World Peace - It Is Written

15. Knoll - Guardian Bind

16. Šerif Konjević - Vjenčanica

Aktualno-politične oznake

Prazen radio ne stoji pokonci! Podpri RŠ in omogoči produkcijo alternativnih, kritičnih in neodvisnih vsebin.

Dodaj komentar

Komentiraj

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.