Mladi in večni

Kulturna ali glasbena novica
28. 6. 2017 - 15.10

Danes ne zamudite kritiške razprave v okviru festivala Pranger, ki bo potekala ob 20. uri v Pritličju. Na njej sodelujejo izbranci natečaja Mlada kritika 2017, ki se bodo pogovarjali s Polono Torkar. Kaj lahko pričakujemo, je povedal organizator festivala Goran Potočnik Černe.

Izjava

Po pogovoru sledi podelitev nagrade najboljšemu mlademu kritiku ali kritičarki. V komisiji so sodelovali Goran, Matjaž Zorec z Radia Študent, Aljoša Harlamov z AirBeletrine in Veronika Dintinjana iz Društva slovenskih literarnih kritikov. Postopek odločanja, je povedal Goran, je potekal demokratično, tako da so ocenili kritike na lestvici od ena do tri in izbrali tisto z največ točkami. Če vas zanima, kdo je prejel največ točk, se oglasite v Pritličju pol desetih zvečer.

V zgodnjem večeru, ob sedmih, v galeriji Društva likovnih umetnikov Ljubljana poteka odprtje razstave Avanti grafika! Kaj bo na ogled, je povedala ena izmed razstavljalk Mojca Zlokarnik.

Izjava

Razstava Avanti Grafika! ali Grafika naprej! v skopem opisu dogodka pove le, da je ta še kako živa. O njenem pomenu pri nas pove Mojca.

Izjava

Kulturne novice je spisala Ana.

 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness