Veselo pričakovanje

Kulturna ali glasbena novica
6. 5. 2013 - 14.20

Jutri ob enajstih bo v gledališču Španski borci v Mostah predstavitev slavnostnega programa ob dvajsetletnici plesne skupine En knap. Program se bo predvidoma odvijal med 11. in 26. majem in sicer prav tako v Španskih borcih, na sporedu pa je nastop flamskih plesnih skupin Rosas in Ultima Vez, plesne, glasbene in filmske delavnice, glasbeni dogodki, fotografska razstava ter filmske projekcije.

Prav tako jutri in sicer v galeriji Calvert v Londonu, bo predstavitev slovenskega vnosa na 55. beneški bienale avtorice Jasmine Cibic. Dogodku, ki bo ob 18.30, bo sledil pogovor s kustosom projekta Tevžem Logarjem. Cibiceva svoja umetniška prizadevanja usmerja v prostore, ki nosijo pečat globalizacije, torej so vmesni, s slabo definirano ali prehodno identiteto.

V mestni knjižnici Kranj bo danes ob sedmih zvečer v okviru Pripovedovalskega varieteja brala Tjaša Koprivec, znana tudi v vlogi urednice pri založbi Sanje. S pripovedovanjem zgodb, te bodo tokrat namenjene odraslem občinstvu, je začela v okviru zdaj mirujočega kolektiva Za 2 groša fantazije, ki že od samega začetka sodeluje prav z RŠ.

Na dan suhih sliv v mesecu cvetočih češenj je po novicah za vas brskal Jan Adlešič

 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.