Jezus, Obama in temna materija

Mnenje, kolumna ali komentar
Anonymous
5. 4. 2013 - 10.15

Poslušalke in napihnjenci, verjetno vam je dobro znano dejstvo, da je pred kratkim prišlo do velikega naključja, ki pa to ni. Na prvi april sta sovpadla velika noč in dan norcev. To je dan, ko je zgodovina razkrila resnico. Vstajenje velikega odrešenika in trenutek osvoboditve norosti sta ena in ista zadeva.

Običajno za prvi april ljudje ušivo lažejo, nategujejo in potem mislijo, da so smešni. Na primer mediji natresejo cel kup nategov, ampak smešno je le to, da se ti nategi sploh ne razlikujejo več od standardnih novic, samo bolje so napisani. In ravno to je bistvo prvega aprila: ne gre za laž, ampak za norost – in v tem medijskem nategovanju se lepo izkaže medijska norost.

Zato tudi ne moremo trditi, da je Jezus zgolj laž. Laže samo Cerkev, Jezus pa je norost. Norost, ki je še kako realna. To postane razumljivo, če upoštevamo dva nedavna dogodka oziroma dve dejstvi. Prvič: četrtina vseh Američanov verjame, da je Obama antikrist. Gaussova krivulja nam pove, da so tako geniji kot norci vedno v manjšini – in glede na to, da geniji in norci sovpadajo, lahko sklepamo, da je Obama res antikrist. Drugič: znanstveni poskusi so prinesli rezultate, ki potrjujejo hipotezo o obstoju temne materije, »the dark matter«.

Naredimo sedaj rekonstrukcijo vsega dogajanja in dejstev. Človeštvo oziroma običajna materija je bila pred prihodom Jezusa omadeževana z izvirnim grehom. Sledi prihod Jezusa, ki je povsem enak človeku, torej običajni materiji, le da je čist in v tem pogledu pravo nasprotje omadeževani materiji – Jezus je antimaterija. Kot vemo, z združenjem materije in antimaterije pride do anihilacije – uničenja obeh. Svet po Jezusu je novi svet. Jezus je umrl, [neologizem] predjezusovska materija se je uničila in nastala je nova, drugačna materija. Sedaj imamo materijo, ki je v Jezusu očiščena, stara materija in antimaterija pa sta s križanjem odpravljeni.

Sedaj pridemo do vstajenja. Nimamo nikakršnih dokazov o tej hipotezi, ker preprosto ni zanesljivega pričevanja. Da bi dokazali, da je Jezus vstal od mrtvih in prebiva na božji desnici, bi bolj kot ne morali dokazati nedokazljivo – Boga, ki ga ne vidimo kar tako. In česa po definiciji ne vidimo? Temne materije, ki ni v interakciji s svetlobo. Je čista hipoteza, predpostavka nečesa, kar je mnogo bolj obsežno in na nek način mnogo bolj normalno, kot pa naša običajna materija. Temna materija je praktično neskončna glede na običajno materijo, ki je tako le nek devianten madež. In znanstveniki so pred kratkim odkrili dokaze o obstoju temne materije.

Pomenljivo je tudi neko drugo dejstvo, namreč da je Obama antikrist. Neizpodbitno smo dokazali, da je naša postjezusovska materija čista. Toda čista je le, v kolikor je v Jezusu oziroma z Jezusom, in Obama kot antikrist je tista grožnja, ki preti umazanemu človeštvu. Ampak antikrist je prav tako delo Stvarnika in iz tega še bolj neizpodbitno sledi, da je Obama črni jezdec apokalipse, ki bo na sodni dan počistil umazanijo s čiste materije.

Prihaja torej nov »clash« materije in antimaterije, ki ga že dolgo anticipira daljnovidna krščanska dogma. Na eni strani imamo čisto jedro materije, ki jo obdajata vsa umazana korupcija in zlo tega sveta – kar smo izvedeli neposredno od novega papeža, na drugi strani pa imamo antikrista Obamo - kar smo izvedeli od norih genijev iz ZDA. To novo križanje - materije in antimaterije namreč – bo rezultiralo v anihilaciji, ki bo nas, »ta čiste« - ekipa Napihovanja je definitivno najbolj čista – odpeljala v božja nebesa temne materije – kar smo zvedeli od znanstvenikov. To novo križanje nas bo tako odpeljalo v te lepe kraje, ki jih po definiciji ne vidimo, a ker smo čisti in v srcu dobro mislimo, zanje vemo in imamo tam rezerviran svoj kotiček. - Norost, a znanstveno, izpodbitno dokazana. Tako bodi.

Da ga ne fašete od zadaj, ampak od spredaj, poskrbi Napihovanje.

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness