Diracova enačba mrtvoživke v Rasputinovi riti

Oddaja
10. 8. 2017 - 22.00

Odlomek:
Enainedina: In ne omenjaj kotalkanja. Kljub kamuflaži francoskega na-novo-valujočega modernizma si le slabo osvetljena azilantka, ne pozabi tega.
Blondinka: Ne razumem, za kakšno seksualno igro mentalnih okvirjev gre v tem terorizmu ad amour? In zakaj teh pošasti z vsaj enim gobcem še nihče ni videl, ne slišal? Kaj pa strategija wait and see mogoče, čisto tako zdravorazumsko, za spremembo.
Enainedina: Medtem ko one orgazmično stokajo, kot se spodobi za nedefinirane, seksualno nenasitne in predvsem zle monstrume, naj mi čakamo!?
Helga: Ob tem verjetno, ne, ne, kar zanesljivo posedujejo orožje za množično preseljevanje. Hočete, da vsi postanemo begunci, prosilci za azil, muslimani?
Ljupka: Jaz imam ob vsem tem eno ključno vprašanje, smem? Ok. Zakaj vodka ni ustekleničena v buteljkah, lahko jo poimenujemo sovjetski šampanjec, s tem bi namreč zakamuflirali razredno razliko. Ali pa je tudi ta ostala zakopana pod muljem?

Scenarij in režija: Simon Smole
Kesting in režija: Polona Torkar
Mestring: Jan Turk
Muzički skor: Lojz Nojz (Šop Records)
Kovr: Nejc Šarlatanović
Solisti: Maco, Biga, Špela Setničar, Sara Horžen, Žiga Pohleven, Benjamin Jeram, Lovrenc Rogelj, Pia Nikolič, Peter Kuntarič, Godard, Polona Torkar, Maček, Botz, Smole in mnogi drugi.

 

Aktualno-politične oznake: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Super radijska igra!

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness