| Radio Študent
Veliko novosti in en tribute
 / 13. 10. 2020
Sprehod skozi diskografijo
 / 29. 8. 2020
Nova, energična in dinamična plošča kultne metal zasedbe
 / 19. 2. 2020
Začnimo novo leto eksplozivno!
 / 7. 1. 2020
V tokratnih grafitih se sprehajamo skozi "O Mitov" opus
 / 20. 7. 2019
Seja Nacionalnega sveta za kulturo in organizacija Asociacija
 / 23. 5. 2019
O pustu, brazilskem karnevalu in umbandi ter podobi ženske revolucionarke
 / 5. 3. 2019
Kafarnaum (Nadine Labaki) in Mravljiščna Dekleta (João Paulo Maria)
 / 22. 11. 2018
Ali edukacija lahko spremeni družbo?
 / 15. 10. 2018
Uvod v temperamenten svet brazilskega favela funka
 / 10. 10. 2018
Vrnitev švedskih death melodičarjev
 / 6. 3. 2018
Uffe, Erykah Badu + Fela Kuti, Rashad Becker, DEAFKIDS,...
 / 20. 10. 2017
Življenje in delo primadone brazilske popularne glasbe, ki bo letos dopolnila 80 let
 / 7. 1. 2017
Summer metal news ... and Danzig
 / 21. 6. 2016
O masovnih zasedbah šol v São Paulu
 / 4. 12. 2015
o raziskavi dijakinj gimnazije Jurija Vege v Idriji
 / 24. 11. 2015
Delček odličnih izdaj turbulentnega leta 1991
 / 4. 8. 2015
izrednih pooblastil, gladovne stavke in rut
 / 16. 3. 2015
Subscribe to
randomness