Urša Zgojznik

Aktualno-politična novica
30. 3. 2022 - 18.00

Danes nadaljujemo s ciklom predvolilnih oddaj. Pogovarjali smo se z Uršo Zgojznik, sopredsednico stranke Vesna - zelena stranka in vodjo projekta Očistimo Slovenijo. Stranko je decembra lani ustanovila z Urošem Macerlom, nekdanjim predsednikom okoljevarstvenega društva Eko krog. 

facebook twitter rss

Prazen radio ne stoji pokonci! Podpri RŠ in omogoči produkcijo alternativnih, kritičnih in neodvisnih vsebin.

Prikaži Komentarje

Komentarji

Kaj pa to, da ob kupu nekih floskul in nebuloz na nivoju osnovnošolskega spisa o varovanju narave in brez predstavitve resnih ukrepov na 8. minuti Zgojznik dejansko sama od sebe pove, da so pri pisanju sodelovali tudi neki bivši politiki, ki se ne želijo izpostaviti? Kako je to grajenje stranke od spodaj, če izpostavljaš profesionalce, ki se raje skrivajo pred javnostjo?! Ob tem sopredsednica dela še popolnoma nepotrebno in neresnično distinkcijo med nevladnimi organizacijami ter strokovnjaki - a ni ravno to fora NVO, da so prav tam zbrani največje strokovnjakinje in strokovnjaki.
Novinar bi moral tu malo bolj povrtati, ne pa kar nadaljevati z naslednjim vprašanjem. Je pa del intervjuja o virih energije dober, fina debata iz obeh strani.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.