Popravek prispevka "Kako nove so nove politične stranke?" (4.6.2014)

Mnenje, kolumna ali komentar
9. 6. 2014 - 9.06

Na zahtevo g. Žige Vavpotiča in v skladu z medijsko zakonodajo popravljamo prispevek Tomaža Zaniuka »Kako nove so nove politične stranke?«, ki je bil objavljen na spletni strani www.radiostudent.si in v etru Radia Študent, 89,3MHz, dne 04.06.2014, ob 15.00:

POPRAVEK članka »Kako nove so nove politične stranke?«, objavljenega na spletni strani http://radiostudent.si/politika/n-euro-moment/kako-nove-so-nove-politi%C4%8Dne-stranke, dne 4.6.2014.

V članku »Kako nove so nove politične stranke?« so bile navedene določene neresnične in zavajajoče navedbe o mojem političnem udejstvovanju in poslovnem delovanju.

Navedba, da sem bil študentski funkcionar ne drži. Bil sem svetovalec predsedstva in to ne samo Ani Pleško, temveč kar trem predsedstvom po vrsti, kar govori o mojih kompetencah za to mesto.

Ne drži navedba, da sem direktor Zavoda Ypsilon. Nikoli nisem bil direktor Zavoda Ypsilon, bil sem strokovni direktor Zavoda Ypsilon, s te funkcije sem odstopil s 1.6.2014.

Prav tako ne drži navedba, da sem član stranke Mira Cerarja. Prof. dr. Mira Cerarja cenim kot posameznika, vendar nisem član njegove stranke.

Žiga Vavpotič

Ljubljana, 5.6.2014

Aktualno-politične oznake: 
Avtorji: 

facebook twitter rss