Ljubljana, to sem jaz

Aktualno-politična novica
6. 6. 2016 - 14.30

Tiskovna konferenca župana MOL o Tovarni Rog.

Vir fotografije: Mladina

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Pazite tecite, rogožder gre, tktktk, bljas, rogovec mre. Pazite tecite, rogožder gre,na pravu se tanka, na pravu se žre.

bagri so dobri, bagri so naši, bager je mesto, bagri so vaši. bager bo vstopil, bager povozil, bager ne dvomi, bager polomi. bager vstopi, bager podre, rogovec mili brez rok se upre. bager ne vpraša, bager pove, tu se bagru upreti ne sme. bager je moja, last in pravica, kdor se mu upre ta naj mrje. pravo se vsedlo bo bagru v naročje, bager bo vsem povedal kar gre: jaz sem to mesto, jaz sem ta vas, bagrov je polno, takih kot jaz. tudi če spokam, bager ostane, vozil bo vedno, (roke si mane): (mestnjanom): kupil že zdavnaj, vaše sem duše, kupil že zdavnaj vaše dlani. (Rogovcu dlan pod bagrom ostane, mestnjan si briše solze zlagane).

"rog bo zvezda ljubljane, številni bojo našli prostore" zoki, ROG TO ŽE VSE JE!

...obriši si peno okrog ust.

Zaskvotat prazne Stožice.

My point.
Pa a ves kaj vse se bi dalo...

sory folk sam zoki ma point

... če misliš na najnovejši stanovanjsko poslovni, trgovsko mal, pa precej garažni (800+) komplex, potem ja,

ga ma:

Po mnenju ocenjevalne komisije so prvonagrajeni avtorji najceloviteje oblikovali vizijo postopnega preoblikovanja kompleksa Rog, ki ima status zaščitenega industrijskega spomenika (zaščiteno tovarno in delavnico naj bi prenovili in revitalizirali, preostale objekte podrli). Preoblikovanje industrijskega kompleksa iz prve polovice 20. stoletja v večnamenski, kulturni in stanovanjsko-poslovni center za 21. stoletje je po prepričanju komisije zasnovana na občutljiv način, premišljeno in dosledno... blabla,

v okviru javno-zasebnega partnerstva zgradili več deset stanovanj višjega kakovostnega razreda (s površino 3500 kvadratnih metrov) in elitnih stanovanj (s površino 2000 kvadratnih metrov) ob Rozmanovi ulici. Predvideli so hotel s poslovnimi stanovanji (predvsem za goste Centra sodobnih umetnosti) ob Trubarjevi cesti, 1200 kvadratnih metrov trgovskih površin, od dve do tri restavracije in nekaj kavarn. Celotno območje bi podkletili s tremi podzemnimi garažnimi etažami za 840 avtov, nad njim bi zgradili več novih objektov...

Normalno, da bi tip rad gradil na veliko, če mu v žep vsakič kapne 10% provizije.

Dokler se bodo kalibri ala Janša, Janković, Popović, Bavčar, Zidar ipd. na prostosti, bomo to kar smo...zahojena Balkanska država.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.