DE5GSADOV-19 MIKROČIPIRANJE

Oddaja
1. 4. 2020 - 23.00

SMRTONOSNI 5G KORONAVIRUS ALI VOJAŠKA OPERACIJA COVID-19

Koronavirus se širi nepojasnjeno, vendar njegov pojav datumsko sovpada z gradnjo in vklopom novih 5G oddajnikov po celem svetu, kar lahko vidimo na spodnjih povezavah (v Sloveniji že deluje več testnih baznih postaj različnih telekomunikacijskih ponudnikov).

NAPROŠAMO VAS in VSE ODGOVORNE V DRŽAVI, da pričnete z raziskavami, ki delujejo v smeri zelo velike škodljivosti 5G omrežij, saj se pri nas in po svetu ljudje okužijo v nepojasnjenih okoliščinah, ko niso imeli nobenega stika z nikomer, ki bi bil okužen.
V državah, kjer 5G omrežja še niso vzpostavljena (Severna Koreja, Afriške države itd., kot jih lahko vidite na tej povezavi: https://www.foxnews.com/…/what-countries-have-not-declared-…), tudi ni sledu o koronavirusu. Ta močna in zdravju škodljiva 5G sevanja najbolj prizadanejo starejše ter ljudi vseh starosti s šibkim zdravjem.

OH NO

Bill Gates: Mikročipiranje za obvladovanje koronavirusa

Milijarder Bill Gates, ki je s pomočjo financiranja različnih programov prevzel vodilno mesto pri vprašanjih javnega zdravja, je nedavno na spletni platformi Reddit odgovarjal na javna vprašanja v povezavi s koronavirusom oziroma epidemijo COVID-19.

Med razpravo na Redditu je Bill Gates razkril svoj načrt uporabe digitalnih potrdil za identifikacijo tistih, ki so bili testirani za COVID-19. Microsoftov soustanovitelj je omenil kapsule, ki jih je mogoče vsaditi človeku, delovale bodo kot »digitalna potrdila«, ki lahko dokažejo, kdo je bil testiran za koronavirus in kdo je bil proti njemu cepljen, piše Biohackinfo.

Tudi v javni razpravi na Redditu na temo pandemije COVID-19 je Gates na vprašanje, kako bodo lahko podjetja poslovala med zahtevo socialne distance, omenil prav ta digitalna potrdila, ki se lahko vsadijo v človekovo telo. Gre za točkovno kvantno tetovažo, ki so jo raziskovalci na univerzah MIT in Rice razvili kot način za vodenje evidenc o cepljenju. Univerzi sodelujeta z Gatesom na področju identifikacije tistih, ki niso bili cepljeni.

Kvantne tetovaže vključujejo uporabo razgradljivih vbodov na osnovi sladkorja, ki vsebujejo cepivo in fluorescenčne bakrove »kvantne pike«, vdelane v biokompatibilne mikronske kapsule. Po tem, ko se mikro vbodi raztopijo pod kožo, za sabo pustijo kapsulirane kvantne pike, katerih vzorce je mogoče prebrati, da prepoznajo cepivo, ki je bilo uporabljeno, razlagajo v Biohackinfo.

Kvantne tetovaže bodo verjetno dopolnjene z drugim podvigom Billa Gatesa, imenovanim ID2020, kar je ambiciozen projekt Microsofta za identifikacijo več kot milijarde ljudi. Kot meni Gates, je najbolj izvedljiv način uvajanja digitalne identitete s pomočjo pametnih telefonov ali RFID vsadkov mikročipov.

Gates zagovarja čipiranje ljudi, ker je to po njegovem mnenju bolj trajnostni pristop. Fundacija Gates že več kot šest let financira še en projekt, ki vključuje implantate mikročipov, gre za obliko kontracepcije za ženske, ki omogoča nadzor nad hormoni v telesu na daljinsko upravljanje.

Nalijmo si čiste vode, KORONAVIRUS je največja prevara človeštva!

 

Aktualno-politične oznake: 

facebook twitter rss

 

Podprite kakovostne radijske vsebine tudi v koronski dobi, kliknite na

 

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness