15. redna seja ŠOU

Oddaja
20. 11. 2017 - 12.00

V četrtek, 16. novembra, je ob 19. uri v študentskem kampusu potekala 15. redna seja Študentskega zbora Študentske organizacije univerze v Ljubljani oziroma ŠOU. Zanimala nas je predvsem četrta točka dnevnega reda: prvo branje proračuna za leto 2018. Na začetku so vsi resorji predstavili svoje nedavno delo. Večina pravzaprav ni naredila nič, saj so se, po njihovih besedah, vsi pripravljali na začetek šolskega leta. Edina večja sprememba, če temu sploh lahko tako rečemo, je, da so po novem študentski boni veljavni vsak dan do 21. namesto do 20. ure.

A kot rečeno, zanimal nas je predvsem predviden proračun ŠOU za leto 2018. Pa prisluhnimo prvemu branju proračuna predsednika ŠOU Klemna Perana:

Izjava

Radio Študent torej lahko pričakuje enako količino sredstev kot lani, torej 152.000 evrov. Je pa letos predlaganega 20.000 evrov dodatka, za “investicijo v novo anteno in mešalno mizo”. Kot smo slišali predsednika Perana in lahko le potrdimo njegove besede - res že potrebujemo novo anteno in mešalno mizo. A to še zdaleč ni vse, kar potrebujemo.

Drugo branje nas čaka čez približno deset dni. Vas bomo obveščali, kako se bodo številke obrnile takrat. Za bolj podroben pregled številk pa najdete ta prvi osnutek proračuna na naši spletni strani.

 

Gradiva:
- Načrt likvidnosti ŠOU v Ljubljani [PDF]
- Predlog proračuna ŠOU v Ljubljani za leto 2018, posredovan v prvo branje na 15. redni seji [PDF] 

Spremljali smo tudi drugo branje in naknadno sprejetje proračuna ŠOU v Ljubljani za leto 2018. 

Aktualno-politične oznake: 
Avtorji: 
Kraj dogajanja: 

facebook twitter rss

 

Podprite kakovostne radijske vsebine tudi v koronski dobi, kliknite na

 

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness