Prišepetovalci. Devetič.

Oddaja
13. 11. 2012 - 12.00

DIALOG: Tanja Lesničar Pučko, Grega Repovž.

Glasba: Joni Mitchell - Big yellow taxi

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Super komentar na volitve!

Prišepetovalci = žmohtnejši Jutranji ejakulat, ker je zraven Tanja? Mmm... Zakaj tako sočnih prispevkov ne beremo z njune strani v Dnevniku ali Mladini? Kako očitati Tuerku, da govori v rokovicah, če se lahko tako izrazim oz. mu očitati, da ne govori odkrito, da je zadržan, celo aristokratski, hkrati pa imamo v tej oddaji dva Odgovorna urednika, ki si data duška kot se za gre, hkrati pa v časniku oz. tedniku beremo takisto prispevke spisane v rokavicah z vseh področij, tudi o Tuerku recimo, po mojem vedenju, pa Dnevnik in Mladino redno prebiram.. Pa še rajcig vprašanje: Mogoče bi se pa Tanja ali Gregor, celo v dvojcu mogoče, podala na predsedniške volitve? Ali pa da vsaj, spet morebiti v dvojcu, prefukata Nacionalko tako da se uguzita na uredniške pozicije, če sta imela v tem sicer odličnem prispevku toliko pripomb na TV Slo?

S. P.: Pardone za dva komentarja, prvega sem v ihti spisal pod Program za danes, ker sprva Prišepetovalcev sploh nisem iskal na strani..

Stanje na volitvah pa tudi med predsedniškimi kandidati je tako kot je nasploh v družbi. Zakaj ne kandidira kdo od intelektualcev slovenske družbe? Kot je včeraj v Studiu City rekel Miran Potrč, politika trenutno a priori odvrača ljudi, ki imajo več pametnega za povedat, kot pa dandanašnji politiki. Za malo se jim zdi ukvarjat se s politiko. Kdaj bomo na ta način prefukali to politično sceno? Bomo še dolgo prenašali Janšo, Jankovića, Žerjava, Lukšiča, Viranta, Novakovo? Kje ste akademiki, profesorji, delovodje iz podjetij? Pokažite nam strice iz ozadja? Ni vas, kaj nam preostane? Anarhija? Jasno je, da nikoli nis(m)o vsi zadovoljni.. jebemo se s to delitvijo, kdo je trpel pod "Komunisti" in kdo je bil pod njimi pri koritu.. Zakaj poslušati neprestane napade na družbo in izbruhe frustracij Janše? Zakaj poslušati liberalne ideje o družbi, ki to niso, in sprenevedanje okrog poslov, tudi z njegovimi sinčki, Jankovića? Kaj je pametnega povedal Lukšič odkar je predsednik SD? Da je bil najprej proti Pahorju kot nadaljnjemu predsedniku stranke zdaj bi ga pa imel za predsednika države? Virant - malo ritko tu, malo tam? Novakova kot ministrica za Slovence po svetu z izprijenimi načeli njune stranke iz srednjega veka? Predsednik SLS stranke Žerjav, nazadnje se je razkuril na postrščka Brščiča, ki SLS ni navedel kot pomladne stranke, še zmeraj pa drži štango.. pozna kdo njegove strankarske kolege v parlamentu in za kaj se zavzemajo? Smo izvolili nove obraze na zadnjih parlamentarnih volitvah?

Erjavec je nenamenoma namenoma izpuščen..

Enostavneje je polemizirat na temo študentskih volitev in študentskih pajacov, aa?.. Tudi zato smo v pizdi.

Orlando in Srečkotanec, hvala! (:

Dva kvazinovinarja, katerih tokratna "kritičnost" se napaja predvsem iz razočaranosti nad tem, da njun kandidat ni zmagal.
Tole se posluša kot tolmačenje že izrečene sodbe; prežvekovanje tega, kar že tako in tako vemo; in vemo tudi to, da je resnica samo ena in mi jo seveda poznamo!
no, od ljudi brez dveh gramov fantazije je seveda težko pričakovati poglede, ki na kakršenkoli način odstopajo iz univerzuma edinega zveličavnega, poznanega, "našega", česar vnovično potrjevanje je pravzaprav prej kot ne tudi agenda pričujoče nadaljevanke.

Ful dobro, zanimiva debata. Večkrat bi rabili kaj takega, da se gostom pusti, da se svodobno izražajo in govorijo. :)

Anonymous, da, resnica je samo ena in da, mi jo seveda poznamo. Veliko užitkov pri spremljanju naše nadaljevanke.
 

Mathis, hvala, to je bil tudi namen. (:

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness