R A D A R | Radio Študent

RŠ logotip bel

Radia FM logotip

R A D A R

Odprta radijska (umetniško-teoretska) raziskovalna platforma RADAR je namenjena tako širši promociji in predstavitvi kot tudi radijski oz. (inter)medijski nadgraditvi in soustvarjanju umetniških dogodkov, projektov in iniciativ v polju ti. intermedijskih in uprizoritvenih umetnosti. Gre za partnersko platformo odprto za najrazličnejše oblike sodelovanja – tako s posamezniki kot tudi z društvi, galerijami, inštitucijami, drugimi radii ipd. –, ki skozi produkcijsko in komunikacijsko infrastrukturo Radia Študent podpira alternativne in inovativne uporabe radijskega medija v umetniške oz. širše družbeno in medijsko kritične namene.

Koledar intermedijskih dogodkov

 

RAD+ART produkcije

 

Podporniki:

 

Prispevki

Kako zgraditi svoje lastno omrežje
 / 9. 10. 2017
Absolutna vojna in totalna mobilizacija
 / 2. 10. 2017
/// neodvisna scena in prostor ///
 / 11. 9. 2017
¨¨¨zapuščeni prostori & umetniške intervencije¨¨¨
 / 14. 8. 2017

Informacije

Otitis media

Oddaja, v kateri skozi podstat (klubske) elektronske glasbe raziskujemo novomedijske, tehnološke in softverske konkretnosti ter filozofske deviacije, največkrat v obliki intervjujev in drugačnih intimnih dvo- ali večgovorov. Jeziki nas ne omejujejo.

Radia

Started in April 2005, the Radia network is an international informal network of community radio stations that have a common interest in producing and sharing art works for the radio. In 2012, the network gathers 22 radio stations from 20 cities across 15 countries, speaking 9 different languages.

After Artefakt

Oddaja za raziskovanje avtonomnega radijskega jezika v realnosti hibridnih medijev.