25. 4. 2017 – 9.05

Radiohead mravlje !!

Audio file

Novice

V venezuelskem deževnem pragozdu so odkrili tri nove vrste mravlelj in eno izmed teh poimenovali po zasedbi Radiohead, ki se že dolga leta ukvarja z bojem za ohranitev ogroženih živalskih vrst. Novo dokumentirana in poimenovana mravlja nosi latinsko ime Sericomyrmex radioheadi.

Mac DeMarco, katerega nov album This Old Dog je pred kratkim izšel pri založbi Captured Tracks, je včeraj razpisal novo delovno mesto za marketinškega asistenta za katerega je odločilno široko poznavanje dank meme-ov.

Solange svojega lanskega albuma bojda nima namen podpreti s konvencionalno turnejo, temveč načrtuje serijo muzejskih nastopov, ki bodo tudi vizualno in vsebinsko nekoliko bolj prilagojeni dotičnemu kontekstu.

Zasedba Phoenix je napovedala nov album z naslovom Ti Amo, ki devetega junija izide pri založbi Glassnote. S prihajajočega albuma verjetno kmalu lahko pričakujemo tudi kakšnega izmed novih komadov.

Ameriški kantavtor Matt Mondanile, sicer poznan tudi iz zasedbe Real Estate, je izdal novo ploščo svojega solo projekta Ducktails. Plošča nosi naslov Daffy Duck In Hollywood in sestavljajo jo neizdani komadi iz zadnjih štirih let, vključuje pa tudi že dve leti nazaj izdan komad Don't Want To Let You Know.

Produktiven je bil tudi domači producent Noč, ki je včeraj izdal že svoj deseti demo album. 

u lajf ?  u lajf ? 

V baru Prulček bo nastopila pianistka in vokalistka Hana Fatur.

 

Dodaj komentar

Komentiraj