18. 11. 2013 – 9.15

Spet ta Stephen Malkmus

Audio file

a.) noviceNovica, ki so jo letošnjega februarja v javnost lansirali člani zasedbe Flaming Lips je očitno meso postala. Fantje bodo namreč 29. novembra letos izdali svoj novi album, ki bo pravzaprav album priredb zasedbe The Stone Roses. Točneje bo šlo za predelave njihovega istoimenskega prvenca, pri katerem bodo kot gostje med drugim sodelovali Jonathan Rado iz Foxygen, Polica in Peaking Lights.

Pretekli petek naj bi bili priča premieri dokumentarnega filma o preminulem članu Wu-Tang Clanov, Ol' Dirtyju Bastardu. Brooklyn Academy of Music naj bi na NuHo Online Film Festivalu predvajala dokumentarec ODB Dirty: Platinum Edition, a se je tik pred premiero stvar močno zapletla, saj je štart filma preprečila nekdanja žena Ol' Dirtyja Bastarda. Kdaj bo film resnično doživel svetovno premiero sedaj še ni znano.

Daisy Berkowitz, ki ob prostem času sliši na ime Scott Putesky, se trenutno zdravi zaradi raka na debelem črevesju in je sredi zdravljenja s kemoterapijo. Gre seveda za nekdanjega kitarista in ustanovnega član zasedbe Marilyn Manson, ki je zasedbo zapustil sredi snemanja albuma „Antichrist Superstar“.Roger Waters bo po 21. letih posnel svoj prvi rockerski album. Pink Floydovec je za BBC zatrdil, da je ta teden končal demo albuma, katerega osnovna zgodba je, da starec in otrok poiskušata ugotoviti zakaj ubijajo otroke. Na intervjuju je zatrdil, da gre tako za glasbo kot za teater v enem, album pa naj bi izšel prihodnje leto.

b.) muzika

Stephen Malkmus se vrača s svojimi The Jicksi. 6. januarja prihodnje leto bodo fantje izdali svoj novi album Mirror Traffic, ki bo seveda izšel pri založbi Domino Records. Album so posneli v Los Angelesu, produciral pa ga je Beck. Z njega že lahko poslušate skladbo Lariat (spodaj v obliki lyric videa)c.) izhodZa konec vam predstavljamo še tri opcije današnjega večernega izhoda.

Orto bar bo danes postregel z večerom za hard rockerje in heavy metalce. Obiskala jih bo namreč zasedba Vallient Thor, vrata pa se bodo odprla ob deseti večerni uri. V kolikor karte niste rezervirali bo za vstop potrebno odšteti 12 eurov.Na Metelkovi se kot vsak ponedeljek zvečer s sinhronim pričetkom ob 22.00 pričenjata dve ponedeljkovi serialki. Na DubLabu v Ch0 bodo nastopili trije DJ-i in producenti, skriti za imenom Seasplash Pula Crew. Za vstopnino bo potrebno odšteti 3 evropske. V Jalli Jalli bo tudi tokrat večer Radia Defonije, na njem pa bo glasbo sukal Dj Marx-Engels. 

Institucije
Kraj dogajanja

Dodaj komentar

Komentiraj