Lokalni volilni maraton Radia Študent - Ptuj

Radio Študent je s 1. septembrom prek sistema prizemne digitalne audio radiodifuzije DAB+ začel oddajati po vsej državi. Zato smo se odločili, da v mestnih občinah z domačimi mladinskimi in kulturnimi organizacijami soorganiziramo soočenja volilnih kandidatov za župane, katerih vsebinski poudarek bo med drugim na pogosto prezrti problematiki mladih.

Kako bi Ptuj lahko še bolj razvil svoje turistične potenciale, kaj se bo ukrenilo v zvezi s smradom iz Perutnine Ptuj, kako naslavljati problematiko staromeščanskih stanovanj, prebivalci katerih bentijo čez nočno življenje in preprečujejo dogajanje po 22. uri ... Kako na nov način nasloviti stare težave najstarejšega mesta v Sloveniji? Predvsem pa, kje v planu smo mladi? To je nekaj tem, ki jih bomo na okrogli mizi Študent, kakšen bo tvoj Ptuj? načeli z županskimi kandidati in kandidatko. To so Rajko Fajt, Igor Majnik, Robert Križanič, Nuška Gajšek, Gorazd Orešek, Štefan Čelan, Dejan Dokl, Andrej Čuš in Janez Rožmarin.

V soboto, 10. 11. 2018, ob 14. uri nas lahko v živo spremljate preko radijske frekvence 89,3 MHz, DAB+, naše spletne strani www.radiostudent.si ali Facebook strani Radia Študent. Še posebej pa je dobrodošlo, da se nam pridružite v Hotelu Mitra (salon Alojzije Strauss), kjer boste imeli priložnost, da kandidatom in kandidatki zastavitev kakšno vprašanje. Prosimo vas, da na dogodek pridete vsaj 15 minut pred začetkom.

Dogodek organizira Klub ptujskih študentov v sodelovanju z Radiem Študent.

Študent/ka, kakšen bo tvoj Ptuj?Dogodek moderirata:

Luka Tetičković, Aktualnopolitična redakcija Radia Študent

Ajda Sokler, Služba za napovedovanje Radia ŠtudentVideo in avdio prenos omogočata: RTVŠ in TTRŠ.

Oblikovanje projekta LMV RŠ: Peter Kuntarič

Projekt Lokalni volilni maraton RŠ vodi: Gal Krizmanič

Projekt LVM RŠ sta podprla: ŠOU v Ljubljani in Zveza ŠKIS.

Aktualno-politične oznake
Kraj dogajanja

Prazen radio ne stoji pokonci! Podpri RŠ in omogoči produkcijo alternativnih, kritičnih in neodvisnih vsebin.

Dodaj komentar

Komentiraj