Napihovanje tajm

Mnenje, kolumna ali komentar
Anonymous
7. 6. 2013 - 10.15

Napihovanje time! Ni ravno »NBA Action«, pač pa »napihovanje action«, kjer bomo napihovali novičarstvo. Ja, prav ste slišali, novičarstvo. Kaj točno je to? Kdo bi vedel in koga briga. Imamo pa na zalogi top 10 novic tega tedna.

Na številki 10 je Sani Bečirovič. Sani ne bo nastopal za slovensko reprezentanco na letošnjemu Eurobasketu, ker selektor Maljković po tem, ko ga je uvrstil na seznam reprezentantov, z njim ni stopil v stik. Morda zato, ker ima, kot zase pravi Bečirovič, čisto - in dodajamo: prazno - glavo. Na številki 9 mu sledi Mourinho, ki se je kot trener preselil iz kraljevskega Madrida v njemu domači Chelsea. Ob tem seveda ni mogel, da ne bi popljuval naokoli, in pljunek je zadel Ronalda, ki mu je Mourinho očital vsevednost. On bo že vedel. Toda zadosti o športu, gremo k filmu oziroma televizijskim serijam, k leglu največjih sodobnih bizarnosti, tokrat na osmem mestu lestvice najboljših. V Belfastu se pripravlja razstava serije Game of thrones, kjer bodo vsem »geekom, ki »iz prve« vejo kdo je Geoffrey, na ogled dani eksponati junakov serije - za pokušino: meč »Dolgašapa«, modeli treh zmajev in kajpak železni prestol. Noro.

Še bolj nor pa je Michael Douglas s številko sedem. V intervjuju v Guardianu je sprva razveselil marsikoga. Njegovega raka na grlu nista povzročila ekscesno kajenje in pitje, zato lahko s tem nemoteno nadaljujemo. Toda nato je razžalostil skoraj vse. Raka je dobil od oralnega seksa. Šit. Kaj sedaj? Sedaj gremo na številko šest, kjer domuje nek drug igralec oziroma igralec/policaj/bojevnik/kitarist. Steven Seagal, seveda. Sedaj je postal še bolj raznovrsten, in sicer opravlja tokrat tudi vlogo podjetnika, saj bo propagiral ruska orožja v ZDA. Upamo, da bo pri tem ravno tako (ne)uspešen kot pri svoji igralski karieri. Na peto mesto se uvršča znanstveno odkritje, ki kot toliko drugih veličastnih odkritij prihaja iz Britanije: gospe in predvsem gospodje, po eni uri, šestih minutah in 48ih sekundah vas bodo v čevljih z visokimi petami začele boleti noge. Pri trpljenju »v imenu mode« jih lahko samo podpiramo.

Prišli smo v vrhnji del lestvice. Na četrtem mestu je »veliki zid Watforda«. V tem kraju poteka unikatni dogodek Bilderberg 2013, ki so se ga udeležili unikatni gostje, za katere so zaradi njihove unikatnosti postavili »veliki zid Watforda«, da bi jih varoval pred … kdo bi vedel, pred čim. Ampak takšni pomembneži si pač zaslužijo svoj zid. Dalje, dobitnik bronaste kolajne naše lestvice je dobitnik zlate kolajne prvenstva v brcanju v golen oziroma piščal. Ja, verjeli ali ne, tokratno prvenstvo je bilo že 401., trenutni kralj brcanja v piščal pa je Zak Warren. Očitno nevaren možakar, od katerega se splača nemudoma zbežati. Na drugem mestu je ameriška senzacija »The Cronut«. To je hibrid med rogljičem in krofom, torej po slovensko »Rogof«, ki je trenutno najbolj iskana sladica na svetu. Žal je na voljo le v Ameriki, na srečo pa že obstaja črni trg The Cronuta oziroma Rogofa in tudi ponaredki z imenom »doissants« ali po slovensko »Kroljič«. Slastno. In sedaj …

Na prvem mestu »napihovanje actiona« je človek, ki je zadavil medveda. Kaj reči drugega kot slava mu in ubogi medved.

 

Da ga ne fašete od zadaj, ampak od spredaj, poskrbi Napihovanje.

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.