RAZGLASITEV REDNIH RAZMER

Mnenje, kolumna ali komentar
Anonymous
21. 12. 2012 - 10.15

Ekipa napihovanja je prišla do informacij »Javne agencije za dezinformacije in realnost«, da se jutri, dne 22. 12., torej dan po protestih, pripravlja veliki ukrep vzpostavitve splošnega reda in miru, ki bo obelodanjen z imenom »redne razmere«. Zaradi nesramno nedomoljubnih demonstracij naj bi bil v pripravi sveženj ukrepov, ki jih novo inavguriranemu predsedniku Pahorju omogoča 108. člen ustave RS. Ta člen pravi, da lahko predsednik izdaja ukrepe z zakonsko močjo.
To zgodovinsko odgovornost naj bi bodoči predsednik Pahor prevzel na svoja junaška pleča in tako tvegal svojo splošno priljubljenost zgolj in samo zaradi dobrobiti vseh nas. Šele v drugem planu naj bi stalo prepričanje, da bo uvedba »rednih razmer« gotovo izboljšala bonitetne ocene Sloveniji in prinesla priznanja in čestitke svetovnih voditeljev od Rusije, Madžarske pa do ZDA.
Do sedaj so znani naslednji ukrepi vzpostavitve »rednih razmer«, ki bodo stopili v veljavo dne 22. 12. 2012 v trenutku njihove razglasitve s strani predsednika Pahorja v Cankarjeve domu.
1. ne strogo »prepoved zbiranja«, ampak iskreno priporočilo državljanom, da protestirajo v krogu svoje družine in najbližjih prijateljev,
2. ne »prepoved gibanja«, ampak aktivno zadrževanje v zaprtih prostorih,
3. ne »prepoved svobode izražanja«, ampak čuječe in pozorno spremljanje dveh, »rednim razmeram« prirejenih medijev. Televizijski program Slovenske informativne javne hiše bo dostopen na polovici vseh razpoložljivih TV kanalov, na drugi polovici pa bodo gledalci lahko sprejemali oddajanje  komercialne postaje Nato TV.
4. ne »prepoved združevanja«, ampak vztrajno slavljenje Predsednikove lastne osebe, ker ni pomemben on, temveč vi.
Poleg tega bo zaradi varnosti državljanov uvedena mehka oblika cenzure, v katero ne spadajo božična voščila, osmrtnice in druga poslovna sporočila. Na ljubezenska pisma bo odgovarjal predsednik osebno. Internet naj služi samo komercialni ali erotični komunikaciji. Nenazadnje, ker je Republika Slovenija še vedno demokratična država, bo državljankam in državljanom  omogočeno, da se v skladu z demokratičnimi standardi igrajo  spletno demokracijo.
Ukrepi naj bi tudi vsebovali natančnejše napotke kako sodelovati z novoustanovljenimi redarskimi in redoljubnimi oddelki. Državljani bodo naprošeni, da prostovoljno sodelujejo in omogočijo preiskave v njihovih spalnicah, dnevnih sobah, straniščih ter kleteh. S posebnimi metodami in nagradnimi igrami bodo državljani motivirani k samoiniciativnosti, kjer bo vsak zgleden državljan pregledal svojo lastno omaro in prijavil vse sumljive osebe, predmete in aktivnosti.
V zadnjem ukrepu »rednih razmer« naj bi predsednik Pahor razpustil vse politične stranke. Ohrani se le sedanji sestav vlade republike Slovenije. Poleg tega usodnost sedanjih okoliščini zahteva od predsednika Pahorja, da se ob inavguraciji razglasil za 1. maršala slovenskega naroda ter poveljnika vseh kopenskih, zračnih, vodnih in podzemskih sil. Maršalska palica ter uniforma mu bo podeljena na slavnosti inavguraciji.
Kot kaže bo to prvi slovenski božič pod »rednimi razmerami«. Po besedah za zdaj še predsednika Pahorja si bo Slovenski pod njegovim vodstvom pisal sodbo sam in si povzročil to, kar mu drugi ne morejo.
Novice »Javne agencije za dezinformacije in realnost« so že zaokrožile in povzročile splošen preplah. Poleg poročil o prvih beguncih smo prejeli tudi informacije, da so različne anarhistične skupine že prešle v ilegalo. Ena naj bi na območju SV od Horjula že razglasila »svobodno anarhistično republiko«. Dogajajo se tudi samoiniciativna plenjenja lovskega orožja. Združenje nevladnikov »Pohorski bataljon« je že zagrozilo z mehko-terorističnimi akcijami. Vojaška frakcija DPU naj bi že pripravljala sabotaže na Cesti dveh Cesarjev.
Žal živimo v časih, ko je vsako neujemanje z realnostjo zgolj naključje.
Da ga ne dobite od zadaj, temveč lepo od spredaj je tudi tokrat poskrbela ekipa napihovanja.

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.