Impro liga nočni program

Oddaja
Impro Liga: Snig A vs Brand new
2. 12. 2022 - 0.05
 / Nočni

Končuje se leto 2022 in vsi težko dihamo. Začenja se leto 2023 in vsi težje dihamo. Ali bomo zdržali do naslednjega tedna?

Da se upraviči obstoj tega tedna, na Radio Študent prihaja ekipa Impro lige, ki bo glede na predloge poslušalstva sproti ustvarila radijsko igro, kakršne še ni bilo (dobesedno)! Hočeš poslušati dramatično vojno zgodbo? POKLIČI! Hočeš, da se v scenariju pojavi mali, mali krtek? POKLIČI! Si želiš, da bi omenili veseli december? MAL BED! 

Za vse od naštetega smo v noči s četrtka na petek dostopni na telefonskih številkah 01 242 88 00 in 01 242 88 01. Če pa si človek momentarne inspiracije, se ne drži nazaj in svoje predloge pusti v komentarjih tu ali na socialnih omrežjih.

Se slišimo!

 

~~subtilna vizitka~~

Impro liga je program Društva za kulturo in izobraževanje IMPRO in ni sopomenka za improvizacijsko gledališče. Je temeljni program impro gledališča v Sloveniji, ki poteka od leta 1993. Sestavlja ga skupnost vključenih improvizatorjev in improvizatork ter osebja, skupaj pa ustvarjamo tekmovalne improvizirane gledališke predstave. Redni del je oblikovan v sklop Impro liga – državno tekmovanje v gledališki improvizaciji. V programu sodelujejo improvizatorji iz cele Slovenije, združeni v impro ekipe. Predstave običajno potekajo ob nedeljah zvečer, v Menzi pri koritu, na AKC Metelkova v Ljubljani.

~~konec vizitke~~

Avtorji: 
Kraj dogajanja: 

facebook twitter rss

 

Podprite kakovostne radijske vsebine tudi v koronski dobi, kliknite na

 

Prikaži Komentarje

Komentarji

pasulj pa gobe

kanuji niso kr tko

Srborit in besnorit

Nosni vložki

Šentjernejski petelin

Komad se je vrtel po donke partu?

Ne pustijo mi klicat moji operaterji, ampak sem tuki burazi in burazinje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.