»NEURADNI LIST – LETNIK 8, ŠTEVILKA 1«

Aktualno-politična novica
3. 11. 2014 - 17.20

Neuradni list Radia Študent je štirinajstdnevnik, v katerem prestrezamo in prežvekujemo osnutke in predloge zakonov, pravilnikov, uredb, javnih naročil in drugih aktov ter dokumentov, ki šele nastajajo po vladnih in ministrskih kuloarjih. Prestreči jih je pomembno pred njihovo potrditvijo na seji vlade, saj je po njihovem pristanku v državnem zboru za vsebinske popravke praviloma prepozno. Naivno bi bilo namreč verjeti, da vsakokratna večinska koalicija svojega dela ne bo opravila skladno z voljo političnih botrov z Gregorčičeve.

Nova vlada, nov parlament, svež letnik Neuradnega lista. Stara materija. Generalštab Slovenske vojske je že lani napovedal, da bo izostanek s korupcijo obremenjenih in posledično manjkajočih patrij nadomestil z reaktivacijo jugoslovanskih tankov M-84, ki so bili sredi 80-ih let po sovjetski licenci izdelani v 1.200 podjetjih med Vardarjem in Triglavom.

Objavljen je razpis, v katerem ministrstvo za obrambo išče dobavitelja za obnovo ali dobavo rezervnih delov za 50-tonske goseničarje. Slovenska tankovska čreda šteje približno 50 tankov M-84, v naslednjih treh letih pa bo po ocenah ministrstva za njihovo vzdrževanje potrebnih okoli 600.000 evrov.

Zgolj od železja pa se ne da niti braniti, kaj šele delati in živeti. Na radarju je uredništvo tako zaznalo tudi javno naročilo novogoriške policijske uprave, ki bo za potrebe nutricistike severnoprimorskih varuhov reda in miru v letu 2015 termično obdelala skoraj 2 toni svinjine. Na seznamu želja je dober del prašičje anatomije, od karejev, vratovine, krač, reber, pleč in pleskavic ter čevapov. Dober tek in dobrodošli v novi sezoni Neuradnega lista.

ODPOVED: Neuradni list Radia Študent, letnik 8, številko 1, je podpisal in v nadaljnjo obravnavo poslal Lan. Znova zasedamo že čez 14 dni.

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

prefer this method because having somebody said on you like this gives you more field in lifting against the deadweight other machines my Castaneda shaped also the thickness and the separation and makes them stand out the other body parts well I am routine what standing calf raises four to five sets of to reps and/or donkey calf raises four to five sets about to reps seated calf raises four to five sets of to reps you can train your chest before you workout for after work go but it's very important not to train your details the same day that you're doing if you do kids before your class its becomes a weekly and you lose to bill you wouldn't bring was especially like to go public squad hack squat for like Press .

http://www.maletestosteronebooster.org/ultra-thin-detox/

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.