Delež gre za angele

Oddaja

Ob 18. uri bomo ujeli signal z neznane lokacije v mestu in vam prenesli zvočni delež performansa The Angel’s Sharedelež gre pa angelcem. Izvedla ga bosta Berlinčan Joe Summers in Bristolčan Joe Vaughan.

Izvajalca bosta v živo nastopila na nerazkriti lokaciji v centru Ljubljane. Uporabila bosta glasbene instrumente, besedila in glas, snemalno opremo in še kakšno presenečenje. Nastop bosta prek radijskih frekvenc prenašala občinstvu, ki ju bo z daljnogledi in radijskimi sprejemniki v rokah sprejemalo na terasi kavarne Nebotičnik. Vam, poslušalcem Radia Študent, pa bo dostopna le polovica informacij.

Performans Delež za angelce raziskuje medčloveške komunikacije na daljavo in predvsem tisto, kar izvajajoče telo izgubi ali pridobi, ko se performans prenaša skozi prostor in čas. Naslov se nanaša na staro škotsko reklo, ki spremlja kuhanje viskija, pri katerem nekaj alkohola neogibno izhlapi: »to je pa za angele«. Delo nastaja v sodelovanju s Cirkulacijo 2. Takoj po predstavi bo na ogled avdio-vizualna instalacija obeh avtorjev v Cirkulaciji 2 v podhodu Ajdovščina.

***

Več na spletni strani Cirkulacije 2.

Če boste oči in ušesa pasli z Nebotičnika, in imate v posesti tranzistor in/ali daljnogled, ju prinesite s seboj!

***

F: Cirkulacija2

facebook twitter rss

Prazen radio ne stoji pokonci! Podpri RŠ in omogoči produkcijo alternativnih, kritičnih in neodvisnih vsebin.

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.