Dvojezičen 420

Kulturna ali glasbena novica
20. 4. 2017 - 15.10

Dragi zadetki, hašišarji, bolniki z migreno in drugi uporabniki konoplje kot rastline za kajenje, vesele praznike! Danes kulturne novice začenjamo s 42, praznikom marihuanarske skupnosti. Zakaj ga praznujemo?

Izjava se nahaja v posnetku oddaje.

Multi-kulti kulturne novice bodo danes dvojezične. Za prevod se na dogodkih narišite kar sami. Za vse ostale se nam trga srce.

 

***

Najprej potujemo v Cirkulacijo 2, kjer se bo danes odprla nenehno rastoča organska DIY razstava Alessandra di Giampietra. Umetnika smo poklicali s pomočjo od nas pametnejšega telefona.

Izjava se nahaja v posnetku oddaje.

V kratkem, v Cirkulaciji bodo danes na 300 kvadratnih metrih visele maske, hodile pošasti, za rdečo steno pa boste lahko videli kako do umetniškega dela sploh pride. Na odrih pa še umetniki kot so Jatun Risba, Kontrol Balans in podobni. Vse se je začelo z razstavo fotografij v Milanu, od koder umetnik prihaja, v treh letih pa se je razvilo do razstave, ki jo bomo lahko videli danes. Spremljali ga bodo številni videi. Mnogo vsega, z vsakdanjimi predmeti. Začetek: ob 20:30.

***

Če pa skromno ostanete na najboljši radijski postaji na svetu, ki jo pravkar poslušate, boste lahko ob 18ih v etru Radia Študent ujeli tudi živi prenos dogajanja iz Gledališča Glej. Ni treba veliko pojasnjevati. Skupina Palestincev preko interneta dela radijske oddaje o različnih tematikah. Danes bodo izvedli oddajo v živo in javno. Govorili smo z Zino, eno od izvajalk projekta Radio no frequency:

Izjava se nahaja v posnetku oddaje.

Priklopite se ob 18ih na 89,3 MHz ali na simpatični novi rumeni aplikaciji. No pun intended.

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

brez Kontrol, samo balans
:*

Popravljeno. Hvala za oster vid :)

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.