Zgodovina erotike v Kinodvoru

Kulturna ali glasbena novica
14. 2. 2014 - 14.10

Nocoj se vsem zaljubljencem in ljubiteljem golih teles obeta poseben večer v Kinodvoru. Na sporedu je maraton erotičnega in pornografskega filma. Ogledati si bo mogoče filme iz različnih obdobij minulega stoletja in primerjati trende pobritosti in ne-pobritosti z današnjimi. Večer se začne ob osmih in pol s projekcijo francoskega filma Nemoralne zgodbe. Več o večeru pa nam bo v imenu Kinodvora povedala Aliki Kalagasidu.

Izjava se nahaja v posnetku oddaje

***

Ministrstvo za kulturo je v današnjem Uradnem listu objavilo razpis za novega direktorja Cankarjevega doma. Predpogoji za prijavo so vsaj pet let delovnih izkušenj na vodstvenih delovnih mestih na področje kulture ter znanje vsaj enega svetovnega jezika. Prijave se zbirajo do 17. marca, nadaljnje informacije pa bodo dostopne v naslednjih dneh.

***

Minister za kulturo Uroš Grilc je imenoval novo ravnateljico NUK. Martina Rozman Salobir bo tako 24. julija nadomestila trenutno ravnateljico, Matejo Komel Snoj. Rozman Salobir ima za sabo več kot 20 let vodstvenih izkušenj na področju knjižničarstva in je prejemnica Čopove diplome, posebnega strokovnega in društvenega priznanja na bibliotekarskem področju ter nagrade Kalanovega sklada za strokovne prispevke na področju knjižničarstva.

***

Včeraj, 13. februarja je legenda slovenskega stripa in animiranega filma Miki Muster, prejel srebrni red za zasluge Republike Slovenije. Musterju čestitamo in želimo, da bi še naprej živel življenje, kakor ga je do sedaj.

 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness